Veiligheid & Energie

Texis is een betrouwbare partner voor uw beveiliging. Een gedegen advies wordt gecombineerd met hoogwaardige technische kennis. Aangevuld met de vaardigheid om uw veiligheid optimaal te borgen, maakt Texis tot een betrouwbare partner.

Beveiligen is het treffen van maatregelen met het doel bescherming te bieden tegen schadelijke invloeden. Die invloeden kunnen van buitenaf komen, zoals een inbraak en georganiseerde criminaliteit, maar ook van binnenuit, bijvoorbeeld brand en verduistering. Beveiliging is een manier om risico's te verminderen danwel beheersbaar te maken en daardoor uw veiligheid te verhogen.

Texis beschouwt het als haar taak om de beveiliging van objecten optimaal in te richten tegen aanvaardbare kosten.

Beveiliging Drone

Diensten veiligheid

Inbraakbeveiliging

Wij borgen uw veiligheid, en dat van uw eigendommen door het toepassen van hoogwaardige, moderne, en gecertificeerde beveiligingssystemen.

Brandbeveiliging

Onze brandbeveiligings- maatregelen omvatten preventie, detectie, alarmering en signaleringsmaatregelen bij geval van calamiteiten.

Toegangsbeheer

Voor de toegang tot uw pand, bieden wij zowel stand alone systemen, als toegangsbeheer als onderdeel van een integrale beveiligingsoplossing.

Observatie

Onze observatiesystemen kunnen zowel als stand alone systeem als onderdeel van een integrale beveiligingsoplossing geboden worden.

Project veiligheid

Veiligheid

PROJECT: Veiligheid

Veiligheid staat voorop

Een voorbeeld waarbij Texis een integraal beveiligingsplan heeft opgesteld waarin verschillende diensten zoals inbraakbeveiliging, toegangscontrole, observatiesystemen, aangevuld met diensten extra diensten zoals gecertificeerde deursloten, en wifi-netwerken zijn opgenomen.

Interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op!

Texis ontwikkeld energieneutrale en veilige omgevingen voor maatschappelijke bewuste en voorwaarts denkende ondernemingen.

New Business

Twan Jochijms

Directeur

Onze partners